About

Wij zijn VDE plant, een echt familie bedrijf. Gevestigd in het mooie landelijke Woubrugge. Al sinds 1948 werken wij samen met onze enthousiaste medewerkers aan de mooiste tropische planten voor de consumenten in huis.

VDE staat voor Van Der Eijk, de achternaam van de oprichters. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer, broer en zus Karin en Edwin van der Eijk, samen met compagnon Hein Visser.

Gezond

Gezondheid staat meer dan ooit in de belangstelling. Planten passen in een gezonde lifestyle. Door hun luchtzuiverende werking dragen planten bij aan een gezond leefklimaat thuis en op kantoor. VDE teelt een groot aantal luchtzuiverende planten welke we graag aan jullie voorstellen op deze website.

Kwekerij

In onze moderne kwekerij in Zuid Holland worden het hele jaar door op milieuvriendelijke wijze, de mooiste kamerplanten gekweekt. We vinden het belangrijk om met respect met onze omgeving om te gaan en doen er veel aan om het milieu niet te belasten. We gebruiken niet meer energie en grondstoffen dan strikt noodzakelijk. We werken nauw samen met Koppert Biological Systems. Koppert wil de gezondheid van mens en aarde verbeteren door in samenwerking met de natuur gewassen weerbaar te maken. Door planmatig te werken worden onaangename verrassingen tijdens de teelt zo veel mogelijk voorkomen en zorgt dit voor minimaal gebruik van chemische middelen. Op deze manier spelen wij in op de wensen die onze klanten stellen op het gebied van steeds strengere milieueisen.

Mooie dingen ontstaan door een, vaak langdurige, samenwerking tussen ons bedrijf en onze toeleveranciers, medewerkers en klanten. Wij willen onze passie voor planten graag delen met de mensen die onze planten kopen. Op onze website vertellen we meer over onze planten en de luchtzuiverende werking daarvan.

Inspiratie

Maar ook willen we jullie inspireren meer met planten te gaan doen en jullie helpen als er vragen zijn over planten. Planten zijn niet alleen leuk, maar dragen bij aan een Happy Life.

Groen, geen trend, maar een Lifestyle!

Hein, Karin en Edwin
VDE plant

Hein Visser

Owner

Financiën en P&O
06 53 95 06 07

Karin van der Eijk

Owner

Teelt en New Business
06 22 87 30 28

Edwin van der Eijk

Owner

Marketing en Sales
06 18 39 81 42

Sven Bakker

Sales

Sales, buitendienst
06 19 80 89 11

Amanda van Paassen

Sales

Sales, binnendienst
0172 51 89 41

Gert Bauman

Sales

Sales, ordermanager
0172 51 89 41

Lida Visser

Sales

Sales, binnendienst
0172 51 89 41

Patty Loogman

Sales

Sales, binnendienst
0172 51 89 41

Menu