Air So Pure bestaat 10 jaar

folder_openblog

Air So Pure bestaat 10 jaar! Om dat te  vieren had het kwekerscollectief een unieke actie op touw gezet. We boden tijdens de Flora Holland Trade Fair een volle trailer planten ter veiling aan, met een waarde van ruim € 10.000. Via verschillende wegen waren handel en tuincentra uitgenodigd om een bod uit te brengen op deze 42 deense karren.

Waterdrinker Aalsmeer

Tijdens een feestelijke bijeenkomst op de Trade Fair is Waterdrinker Aalsmeer uit de verschillende biedingen als hoogste naar voren gekomen! Door het bod van € 25.125 op de handel is de opbrengst meer dan verdubbeld! Het bedrag komt geheel ten goede aan het Longfonds. Een opbrengst waar ons kwekerscollectief alleen maar van kon dromen. Het creëren van een gelukkige en gezonde leefomgeving met planten staat in de visie van beide organisaties. Een van de kernwaarden van Waterdrinker is ‘we care’ gaf Bob Moria aan. In die zin past dat perfect bij de uitgangspunten van Air So Pure.

Longfonds

De cheque van € 25.125 werd in het FloraHolland House door Aad van der Knaap overhandigd aan Hendrien Witte van het Longfonds. De samenwerking met het Longfonds gaat terug naar de oprichting van Air So Pure. Op dat moment was er een actie gehouden waarbij er € 20.000 overhandigd kon worden. Ter gelegenheid van het 10 jarig jubileum is weer contact gezocht met het longfonds. Air So Pure zorgt met haar producten voor een gezondere leef en werk omgeving. Ook het Longfonds maakt zich sterk voor schone gezonde binnen en buitenlucht, en dragen Air So Pure daarom een warm hart toe.

10 jaar Air So pure

Het initiatief voor de oprichting van Air So Pure is 10 jaar geleden door een 6-tal Spathiphyllum kwekers genomen. Zij zagen toen al het belang van samenwerking in promotie. In de loop der jaren is het assortiment verder gegroeid met o.a. Varens, Dracaena’s, Areca en Calathea’s tot een range van 15 producten. De uitbreiding verloopt gestaag en zorgvuldig, want alleen echt wetenschappelijk bewezen sterk luchtzuiverende planten mogen verhandeld worden onder het Air So Pure label. Het aantal leden is gegroeid naar 13 toegewijde kwekers van deze luchtzuiverende soorten.


Innovatie in de tuinbouw

Om extra aandacht te vragen voor de luchtzuiverende werking van planten hebben we de iGreen plant bag in mogen zetten. Deze innovatieve rugzak met daarin een plant, filtert de lucht actief door een ventilator, en via een mondkapje krijgt men schone lucht toegediend. De iGreen plant bag, draagbare schone lucht van planten, is ontwikkeld door Stichting SIGN.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Menu