Dutch Tulip Award 2020

folder_openblog

Noviteiten zijn het bewijs dat de sierteelt continue in ontwikkeling en beweging is. De Dutch Tulip Award is een internationale onderscheiding voor de meest geslaagde marktintroductie. Het worden ook wel de Oscars van de sierteelt genoemd.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Studio’s van Aalsmeer zijn de winnaars van de Dutch Tulip Awards bekend gemaakt. Een internationale vak- en publieksgerichte jury, bestaande uit 21 personen werkzaam als marketeer, (groen) stylist, in- of verkopers van de vakhandel en decision makers. Zij beoordeelden de inzendingen van de vijf categorieën op de volgende aspecten: vernieuwend, commercieel aantrekkelijk, kwaliteit, logistiek, belading en houdbaarheid. De prijzen werden uitgereikt voor de categorieën: groene kamerplanten, bloeiende kamerplanten, snijbloemen, tuinplanten en concepten.

We zijn er super trots op dat onze Intenz Hydroponie lijn 1e geworden is in de categorie concepten!

We bedanken de vakjury voor deze bijzondere award, een echte opsteker voor ons bedrijf en alle collega’s die iedere dag met veel enthousiasme aan deze concepten werken.

Hydroponie is het laten bewortelen en groeien van planten in water. Ruim 6 jaar geleden zijn we begonnen met experimenteren. We lieten de Clusia Princess bewortelen in water en zijn dat gaan door ontwikkelen met meerdere soorten planten.Het mooie is dat je de plant ziet groeien en ontwikkelen omdat het in het water staat. De prachtige wortels in een glazen pot met water, het is letterlijk back to the roots.

Inmiddels is deze nieuwe activiteit explosief gegroeid de laatste jaren en maakt het een serieus onderdeel uit van onze bedrijfsvoering. Planten zijn momenteel een prominent onderdeel van een lifestyle die draait om natuur en gezondheid. In deze groene revolutie past hydroponie perfect, omdat het ook nog eens laat zien hoe een plant leeft en ontwikkeld.

We willen de producten van Intenz Home goed herkenbaar in de markt zetten. Er is een smaakvolle, natuurvriendelijke, kartonnen cadeauverpakking met label ontwikkeld, die van het de hydroponie concepten een echt cadeautje maken.

We kunnen dit alles niet realiseren zonder onze enthousiaste groep medewerkers die op het bedrijf zorgen dat alles voor elkaar komt!

Bedankt daarvoor!!

 

De video is gemaakt door Krijn Schuitemaker, leuk dat je hem met ons wilde delen!

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Menu