Fleur je Leven

folder_openblog, vlog

Hollands Beste Bloemstylist in ”Fleur je Leven”

In samenwerking met Sarah Dikker en Bakker Hillegom hebben we meegedaan aan opnames voor Fleur je leven, elke werkdag tussen 19:05 en 19:10 uur op SBS6! In het nieuwe SBS6 programma Fleur je Leven zet Hollans Beste Bloemtylist Sarah Dikker mensen in het zonnetje. Vanwege een feestelijk jubileum, heldendaad of bijzondere gebeurtenis wordt in Fleur je Leven in 1 minuut het interieur of de tuin opgefleurd met een prachtig bloemen- of plantenarrangement van Bakker.com.

Jazz Band

Siem heeft al 60 jaar een eigen jazz band, een mooie reden voor Sarah om hem te verrassen met een prachtig plantenarrangement van Intenz Home.
Dit mooie Intenz Home® assortiment groene planten, leent zich uitstekend om de grond tussen de wortels uit te spoelen. Iedereen heeft nog wel een paar glazen potten of vazen in de kast staan. Door de Intenz Home planten dan op water te zetten, krijgt dit geheel een eigentijdse uitstraling. Ververs wel regelmatig het water!

Hartsdromen

Desiree laat met de vereniging Hartsdromen de laatste droom van zieke mensen uitkomen, een mooie reden voor Sarah om haar te verrassen met een prachtig plantenarrangement van Intenz Home.
Het combineren van 2 soorten groene kamerplanten is helemaal van nu! In dit geval een combinatie van de Monstera (terug van weggeweest) en de Clusia. Beide kamerplanten komen uit de Intenz Home collectie, zijn ijzersterk en gemakkelijk in de verzorging.

Vrijwillige brandweer

Henk was maar liefst 40 jaar bij de vrijwillige brandweer en daarom zet Sarah hem in het zonnetje. Omdat een brandweerman veel met water werkt heeft Sarah planten meegenomen die met hun wortels in het water kunnen en verrast hem onder andere met de indrukwekkende Alocasia Stingray, die op een pijlstaartrog lijkt.

Wilt u ook iemand verrassen, verdienen de buren een bedankje of mag u zelf ook wel eens verwend worden?De bloemen- of plantenarrangementen uit Fleur je Leven zijn allemaal bij Bakker.com te bestellen!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Menu