Flora Holland Trade Fair 2016

folder_openblog, vlog

Afgelopen week was één van de belangrijkste weken van het jaar voor de bloemen- en plantensector: de Royal FloraHolland Trade Fair. Met als thema dit jaar een verwijzing naar alle innovaties in de sierteeltsector:

’The future is NOW!’

Edwin, Bas en Hein hebben onze klanten ontvangen in onze Intenz Home stand. Zij hebben de nieuwste concepten op het gebied van keramiek laten zien en de nieuwe planten in ons assortiment. Tevens de laatste ontwikkelingen van Benefits Of Nature. Middels de Layar-app is te zien hoe een product gekweekt wordt en welke kweker er achter zit.

Waterdrinker Aalsmeer hield zijn jaarlijkse grote huisbeurs ‘Our World Of Plants’. Dit was echt onze favoriet met zoveel mooi groen! En vooral heel erg mooi gearrangeerd door The Wunderkammer. Dit jaar lag de nadruk op planten op kantoor. In twee ‘concept rooms’ werden verschillende trends en ideeën gepresenteerd. Een in botanische sferen en de andere in meer trendy sferen.

Ons bedrijf heeft bij Waterdrinker Aalsmeer een shop-in-shop, Florian en Uli van The Wunderkammer hadden voor ons een inspirerende presentatie gearrangeerd met de mysterieuze planten Adventure en Treasure. Wij waren bijzonder blij met het mooie resultaat!

Dutch Flower Awards 2016

Ook waren we genomineerd voor de Dutch Flower Awards 2016 in de categorie planten. De Dutch Flower Awards werden voor de 15e keer uitgereikt tijdens de TradeFair. Het thema ‘duurzaamheid’ stond dit jaar bij de keuze centraal. Marco van Zijverden, CEO van DFG, gaf in zijn speech aan dat met de marktontwikkelingen en de uitdagingen voor de sector het komende jaar, thema’s als duurzaamheid en innovatie nadrukkelijk de strategische agenda bepalen. Helaas de award niet gewonnen, maar wel trots op de nominatie meest waardevolle leverancier categorie planten!

Air So Pure

VDE plant is lid van de telersvereniging Air So Pure. In die stand werden de ontwikkelingen op het gebied van bewezen luchtzuiverende Air So Pure wanden geshowd. Ook over de mogelijkheden voor de consument op het gebied van groeilicht was meer te zien. VDE heeft twee nieuwe soorten toegevoegd aan het Air So Pure assortiment, de crispy wave en de chlorophytum lemon. Beiden waren te zien in de stand!

De beurs trekt bezoekers van over de hele wereld en met zo’n 700 exposerende kwekers en veredelaars was de beurs groter dan ooit. De sfeer was positief en met 16.000 bezoekers geslaagd.

We kijken terug op een mooie en inspirerende week!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Menu