Green Trade Center

folder_openblog

Het Green Trade Center van Waterdrinker Aalsmeer is op 18 februari geopend. Aanleiding voor de komst van een nieuw groothandelscentrum is de huidige tendens waarin klanten steeds meer op zoek zijn naar beleving, kennis en inspiratie. Waterdrinker is ervan overtuigd hier met de verwezenlijking van het Green Trade Center op in te spelen door een complete “store-experience” aan te bieden. Bijeenkomsten die hier wekelijks plaats gaan vinden hebben als doel innovatie, inspiratie en kennis met elkaar te delen. Het Green Trade Center zal voor klanten als inspiratiebron dienen om consumenten te bewegen meer met bloemen en planten te doen.

Het Huis van de Kweker

Het Green Trade Center wordt ook wel “Huis van de Kweker” genoemd. Het is namelijk het inkoopcentrum én de ontmoetingsplek voor professionals uit heel Europa waar de beleving en kennis van het product kan worden gedeeld. In het Green Trade Center staan veredelaar, kweker, leverancier en klant in direct contact met elkaar door de shop-in-shop formule. Er is een speciale plek ingericht waar de laatste groene ontwikkelingen getoond kunnen worden. Denk hierbij aan nieuwe producten en technieken, maar ook aan een mooie kans om het veredelingsproces van begin tot eind te laten zien.

Bloemisten vs Intenz Home

Ons bedrijf maakt graag de verbinding met bloemisten. Dit hebben we vorig jaar gedaan door met “Intenz on tour” te gaan en ons assortiment onder de aandacht bij bloemisten te brengen. Het Green Trade Center is een mooie plek om de verbinding met bloemisten voort te zetten. Als bloemisten met ons willen sparren over het assortiment van Intenz Home is er de mogelijkheid af te spreken in het Green Trade Center, laat het ons gerust weten!

Air So Pure

Tijdens de openingsweek vinden er diverse activiteiten plaats. Onder andere productpresentaties van kwekers, Meet & Greets en, last but not least, geeft Air so Pure er een mooie presentatie over planten en gezondheid en het Longfonds over luchtkwaliteit in huis. Kopen bij het Green Trade Center betekent kopen direct bij de bron. Door te werken met shop-in-shops zijn de klanten verzekerd van producten die direct en vers bij de kweker vandaan komen.

Nog wat feitjes

• Het Green Trade Center is gelegen naast het huidige Waterdrinker hoofdkantoor.
• Honderd shop-in-shop kwekers en veredelaars presenteren op een oppervlakte van 25.000 m2 hun noviteiten en specialiteiten.
• Het gaat om wel 9.000 soorten kamerplanten en boomkwekerij producten.
• De potten, accessoires, bloemisterij-artikelen en designobjecten van toonaangevende merken maken het aanbod compleet.
Dit alles in een omgeving waar de laatste consumententrends, styling ideeën en vakinformatie gedeeld worden. Hiermee wordt het Green Trade Center de grootste inkoopbelevenis en inspiratiebron van internationale allure voor de Europese vakhandel.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Menu