18
dec

Grote Tuinverbouwing

Hoe leuk is dat! Karin en Krista mochten bij De Grote Tuinverbouwing meer vertellen over ons bedrijf en over de concepten die we verkopen. We hebben Ivo alles verteld over het teelproces en wat de luchtzuiverende Clusia rosea Princess voor je kan doen.

We bekeken ook hoe al onze mooie concepten tot stand komen en mochten zelfs op locatie in Zoetermeer komen om meer te vertellen over de verzorging van hydroponie in huis. Want met name over hydroponie (ofwel planten op water) zijn heel veel vragen.

De Grote Tuinverbouwing kennen we allemaal van SBS6 waarin de woonkamer en tuin een complete make-over krijgt. Rob Verlinden vertelt al jaren lang met veel passie en enthousiasme over planten en de verzorging daarvan. Inmiddels heeft Ivo Putman met net zoveel enthousiasme het stokje van hem overgenomen en bezorgt mensen een prachtige groene oase, of mensen nu klein of groot wonen, ideeën genoeg!

Het team van De Grote Tuinverbouwing is uitgebreid met stylistes Anne Pater en Rosanne Weerheim, zij geven creatieve en groene DIY-tips die mensen zelf thuis makkelijk kunnen toepassen. Want met name jonge mensen willen graag groen, maar ze hebben geen idee hoe! Presentatrice Anouk van Kooijk heeft contact met de bewoners, ze polst hun wensen en helpt ze met de keuze van bijvoorbeeld een nieuwe keuken.

Kok Jeremy Vermolen is aanwezig om de lekkerste gerechten voor het team op de BBQ klaar te maken en Lodewijk Hoekstra pakt in zijn ‘Groene Geluk’ grote projecten aan. Zo heeft hij op een basisschool een duurzame ontdek en beleeftuin aangelegd.

Kortom; een mooi programma met veel informatie over planten en leuke DIY tips! Het enthousiaste team staat te popelen om Nederland groener te maken en vooral heel veel mensen te enthousiasmeren!

De Grote Tuinverbouwing, elke zaterdag 17.00 uur SBS6