House of Rituals

folder_openblog

Soms komen dromen uit..

Als kweker weten we hoe belangrijk het is om groen in onze leefomgeving te integreren. Waar anders kan dat nog meer tot uiting komen dan bij Rituals. Zij opende deze week the House of Rituals op Spui 10 in Amsterdam.

In één van Amsterdams meest iconische panden in het centrum aan het Spui, is de eerste Rituals flagship store gevestigd. Verspreid over twee verdiepingen ontdek je hier innovatieve, nieuwe en premium Rituals collecties die exclusief verkrijgbaar zijn op de website en in the House of Rituals Amsterdam.

Een buitengewone merkbeleving ter ere van het 20-jarig bestaan waar je uiteenlopende, unieke collecties ontdekt. Kortom een persoonlijke reis die je welzijn bevordert. Want Rituals staat voor het toevoegen van schoonheid, luxe en meer betekenis geven aan elk aspect van je leven. Thuis, waar ons lichaam tot rust komt, je geest zich kalmeert en je ziel voldoening vindt.

Zo gaaf om te zien hoe de natuur geïntegreerd word in de filosofie van Rituals. “Elke poging om een beetje meer met de natuur te doen in je dagelijks leven, zal zorgen voor positieve effecten” aldus Rituals. Wow!

House of Rituals

Rituals staat voor rustgevende rituelen maken van dagelijkse handelingen.

Stap in de wereld van soulful living en maak kennis met de nieuwe premium collecties.

Exclusief beschikbaar bij House of Rituals in Amsterdam en op Rituals.com.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Menu