Inspiratie op doen

folder_openblog

Levend accessoire

Amsterdam, Den Haag of Rotterdam, altijd leuk om in de stad inspiratie op te doen bij kleine planten winkeltjes, pop-up stores, stadstuinwinkels, bloemisten, woonwinkels etc. Wat leeft er, zijn er nieuwe trends? In kledingwinkels zien we steeds meer planten als lifestyle item, maar ook op kleding zien we prints van palmen en andere tropische planten. In woonwinkels zien we planten als levende accessoire, wat nét even meer sfeer geeft. Botanische prints zien we veel terug komen op behang of op de stof van stoelen of banken. Mooi deze Urban Jungle trend!

Inspiratie

We vinden het mooi om te zien dat mensen er steeds meer van bewust zijn dat planten in huis leuk en ook nog eens goed voor je zijn. Je kunt zelf thuis ook mooie dingen maken, lekker ontspannen bezig zijn met planten en leuk om je huis weer eens even een andere look te geven! We zien planten in mos, kokedama’s, een terrarium met een mini jungle, heel erg leuk!

Workshops

In de stad worden ook veel workshops gegeven; alles over kamerplanten – welke kies je en hoe verzorg je ze, grondzaken – alles over aarde en compost, moestuinieren in de stad, een eetbare stadstuin maken, verven met bloemen, zelfs workshops macraméhouders maken. Hangplanten zijn weer helemaal terug!

Have a nice GREEN day!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Menu