Intenz on Tour ~ Delft

folder_openblog

Waarom Intenz on Tour?

Na jaren van selectie brengen we onze exclusieve soorten samen onder het merk Intenz Home® We willen deze exclusieve planten onder de aandacht van bloemisten brengen. Ons merk staat voor: Vernieuwing, Exclusiviteit en planten met Karakter, kortom planten waarmee je je kunt onderscheiden.

Het Team

Het Intenz on Tour team (Krista & Karin) ging op bezoek bij Groene Vingers Delft. Een stadsplantenwinkel en met recht ”wonen met liefde”! In deze belevingswinkel willen Karin Vollering en haar team hun passie delen voor planten en interieur in een rustgevende en inspirerende setting. Ze verkopen groene planten voor binnen en buiten met bijbehorende accessoires. Met de combinatie van planten en hippe interieuraccessoires kan je je karakter thuis weergeven. Groene Vingers Delft geeft naast beleving ook het goede advies vanuit een deskundige achtergrond.

Intenz on Tour (3)

Koffie & Zo

Daarna tijd voor Koffie & Zo! Op de hoek van de Peperstraat en de Koornmarkt is deze leuke koffiezaak/cadeauwinkel van Katja en Dennis te vinden. Naast (h)eerlijke koffie en een ruime keuze aan verse taart en gebak, bieden zij ook een wisselend assortiment van vintage meubels, originele kado´s en hebbedingetjes. En nu dan ook.. koffie plantjes met leuke retro potjes!

Vandaag mooie gesprekken gevoerd over hoe we als kweker en bloemist elkaar kunnen versterken. Op onze website staat per plant informatie en korte filmpjes zodat de bloemist aan de consument kan vertellen wat de beste verzorging is, waar de plant vandaan komt etc. Op die manier willen we er aan bij dragen dat de consument de juiste informatie kan vinden over een aangeschafte plant, de lucht zuiverende werking van planten, herkomst en andere achtergrond informatie.

INTENZ HOME® ~ jou botanische bron voor creatieve concepten met gezonde groene planten!

Intenz on Tour (1)

VLOG van het bezoek aan Delft:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Menu