Intenz on Tour ~ Utrecht

folder_openblog

YaY, weer met Intenz on Tour!

Dit keer naar Utrecht. We bezochten Rood & Bloem, een stadstuinwinkel die al even op ons lijstje stond om te bezoeken! Carolien was namelijk 1,5 jaar geleden al eens met familie in onze kas geweest en zo hebben we geregeld contact gehouden.

Carolien Rutgers is dus de eigenaresse van deze stadstuinwinkel en 1 juli bestaat de winkel één jaar! We wensen Carolien een mooie groei van haar bedrijf toe. Maar hoe is het nu allemaal begonnen? Ruim twaalf jaar werkte ze als stylist bij een groot international bedrijf en reisde de wereld over om beurzen, showrooms en winkels te ontwerpen en in te richten. Een drukke baan waarin ze van doener uiteindelijk manager werd en daardoor langzaam verwijderd raakte van wat ze het liefste deed. Het duurde even voordat ze zich realiseerde dat ze het miste, dat gevoel van met haar handen in de aarde. Letterlijk en figuurlijk. Ze was haar werkleven ooit begonnen als bloemist en betrapte zichzelf erop dat ze steeds maar weer droomde van het idee om bloemen te gaan venten in de stad. Heel basic, met een bakfiets. Simpelweg de kar volladen en gáán. Toen dat idee zich eenmaal in haar hoofd genesteld had, wist ze dat het tijd was om het roer om te gooien. De stap om het ook echt te dóen was niet gemakkelijk, maar ze is heel blij dat ze het gedaan heeft. Het enthousiasme straalt ook echt van Carolien af tijdens ons gesprek!

Passie voor Planten

Geregeld worden er in de winkel workshops gegeven, terrarium maken, moestuintjes maken etc. Op het plein voor de winkel staat een heel leuk kasje waar kruiden, cactussen en nog veel meer in staan. Naast het inrichten van de stadstuinwinkel houd Carolien zich ook bezig met het opstellen van stylingplannen. Het was erg leuk om de winkel nu eens goed te bekijken en te praten over onze gezamenlijke passie: planten.

Maar waarom Intenz on Tour zul je denken? Na jaren van selectie brengen we onze exclusieve soorten samen onder het merk Intenz Home® We willen deze exclusieve planten onder de aandacht van bloemisten zoals Rood & Bloem brengen. Ons merk staat voor: Vernieuwing, Exclusiviteit en planten met Karakter, kortom planten waarmee een bloemist zich kan onderscheiden!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Menu