Kom Eten

folder_openblog

Paulien van Wieringen en Kenneth Tjong Ayong zijn de eigenaren en exploitanten van het toffe restaurant Kom Eten in Hoogmade, middenin de het Groene Hart. Samen met een geweldig team runt Kenneth de keuken en Paulien de ‘voorkant’ van het restaurant, alweer sinds 1 april 2012.

Vers, huisgemaakt, uit de streek én altijd verrassend

Bij Kom Eten zijn ze gek op vers, huisgemaakt en uit de streek. De gerechten op de dinerkaart wisselen hierdoor bijna dagelijks. Het Groene Hart bied daarin volop keuze! Zij serveren dan ook zoveel mogelijk producten uit hun eigen moestuin of van regionale boeren en leveranciers. En als leveranciers niet uit de streek komen, houden ze zoveel mogelijk rekening met verantwoord ondernemerschap.

Kom Eten met een verhaal

Van kaasboer tot wijnleverancier en van koffiebranderij tot slager, leveranciers worden geselecteerd op de kwaliteit van hun product én op de passie die zij daarvoor hebben. Dankzij die passie hebben zij namelijk stuk voor stuk een mooi verhaal. En die verhalen delen ze bij Kom Eten graag met hun gasten.

Urban Jungle

Zoals gezegd houden Paulien en Kenneth van producten uit de streek, dan horen daar natuurlijk ook planten bij! Krista mocht zich uitleven en onze planten en concepten stylen in dit mooie restaurant. Gaaf dat ook hier de vergroening doorzet!

Woensdag t/m zondag vanaf 17.00

Restaurant Kom Eten

Kerkstraat 22

Hoogmade

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Menu