Koningin Maxima

folder_openblog

Tuinbouw Ondernemersprijs

Deze week stond in het teken van de Tuinbouw Ondernemersprijs 2016. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt en wordt o.a. ondersteund door het Ministerie van Economische Zaken, Royal Flora Holland, de Rabobank en Interpolis.

Dit jaar was het de 30e keer dat deze prijs uitgereikt werd. Ter gelegenheid van dit jubileum heeft Hare Majesteit Koningin Máxima de feestelijke bijeenkomst bijgewoond. Wat deze middag natuurlijk nog specialer maakte!

Ambassadeur van de tuinbouw

De Tuinbouw Ondernemersprijs geeft bekendheid aan de positieve ontwikkelingen in de tuinbouwsector door innovatieve tuinbouwondernemers in de schijnwerpers te zetten. De winnaar is een jaar lang ambassadeur van de tuinbouw. De bijeenkomst stond in het teken van ‘Future proof ondernemen’. Genomineerd waren: Ter Laak Orchids, Boomkwekerij Ebben, Eosta / Nature & More en Royal Brinkman. Zij vertelden hoe zij met hun strategie op de snel veranderende maatschappij zullen inspelen.

2016 Koningin Maxima (3)

Verwelkomen Maxima

In 1998 heeft VDE plant de Tuinbouw Ondernemersprijs gewonnen. Een prijs waar we nog steeds erg trots op zijn. Als oud winnaar mocht ik samen met Leo Hoogendoorn, van Florensis (winnaar 2015) en Jan-Paul Rutten van Gulpener bierbrouwerij namens onze sector en de organisatie van de Tuinbouw Ondernemersprijs Koning Maxima welkom heten en haar bloemen overhandigen, een hele eer!!

Hieronder een foto van de uitreiking van de Tuinbouw Ondernemersprijs in 1998 aan VDE plant door Herman Wijfels. Hij was op dat moment Nederlands econoom en voorzitter van de hoofddirectie van Rabobank Nederland.

Foto’s: Tuinbouw Ondernemersprijs / DENK communicatie

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Menu