Lente Feest bij VDE plant

folder_openblog

VDE Plant deed mee aan het Albert Heijn Lente Feest op 2e Paasdag. We gaven rondleidingen door de kas, vertelde over de biologische bestrijding in onze planten, en er was een pop-up plantenshop waar we andere toepassingsmogelijkheden willen laten zien van wat je zoal met planten kan doen.

Ook voor kinderen was er van alles te doen: een mini trekker baantje, kinderen konden geschminkt worden, kleuren, eitjes zoeken en er was een springkussen aanwezig.

Braderie

In de bedrijfsruimte was een informatieve braderie met bijzondere beroepen. Een imker vertelde meer over het houden van bijen en er konden verschillende producten geproefd worden. Er was ook een tomaten kweker, een paprika kweker en een asperge kweker aanwezig. Wat doet een natuurgeneeskundig therapeut? En hoe kom je tot rust door yoga of een ontspannen massage? Ook deze bijzondere beroepen waren aanwezig op de informatieve braderie.

Boeren

In de mooie polder van Woubrugge wonen en werken ook (kaas)boeren. Twee ervan waren aanwezig: een kaasboer en een veeboer. Ze vertelde over hun bedrijf, over de dieren die er wonen, je kon kaas proeven en meer te weten komen over hoe kaas gemaakt wordt. De veeboer nam ook nog eens lammetjes mee, dus knuffelen maar! Kortom, een leuk en leerzaam uitje voor het hele gezin!

Eerste vlog

Om onze open dag op een andere manier onder de aandacht te brengen, wilden we hiervoor nieuwe media inzetten. Onze eerste vlog was dan ook een feit..

Bedankt!

We kijken terug op een zeer geslaagde dag met een enorme opkomst! Bijna 3.000 mensen mochten we verwelkomen in de kas, wow!! Iedereen heel erg bedankt voor jullie komst! Ook willen we al onze enthousiaste medewerkers bedanken voor jullie inzet, super!

Op onze Facebook pagina hebben we de foto’s van deze dag geplaatst, wie weet kom je jezelf nog tegen! Klik hier op om direct naar de fotomap op Facebook toe te gaan

Hieronder een kleine impressie

Karin

Tags: , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Menu