22
feb

Lente Feest bij VDE plant

VLOG ~ VDE Plant doet mee aan het Albert Heijn Lente Feest op 2e Paasdag! We geven rondleidingen door de kas, vertellen over de biologische bestrijding in onze planten, en er is een pop-up plantenshop waar we andere toepassingsmogelijkheden willen laten zien wat je met planten kan doen.

Ook voor kinderen is er van alles te doen. Er is een mini trekker baantje, kinderen kunnen geschminkt worden, kleuren, eitjes zoeken en er is een springkussen aanwezig.

Braderie

In de bedrijfsruimte is een informatieve braderie met bijzondere beroepen. Een imker vertelt meer over het houden van bijen en er kunnen verschillende producten geproefd worden. Er is ook een tomaten kweker, een paprika kweker en een asperge kweker aanwezig. Wat doet een natuurgeneeskundig therapeut? En hoe kom je tot rust door yoga of een ontspannen massage? Ook deze bijzondere beroepen zijn aanwezig op de informatieve braderie.

Boeren

In de mooie polder van Woubrugge wonen en werken ook (kaas)boeren. Twee ervan zijn aanwezig: een kaasboer en een veeboer. Ze vertellen over hun bedrijf, over de dieren die er wonen, je kan kaas proeven en meer te weten komen over hoe kaas gemaakt wordt. De veeboer neemt ook nog eens lammetjes mee, dus knuffelen maar! Kortom, een leuk en leerzaam uitje voor het hele gezin!

Eerste vlog

Om onze open dag op een andere manier onder de aandacht te brengen, wilden we hiervoor nieuwe media inzetten. Onze eerste vlog was dan ook een feit..

Bedankt!

We kijken inmiddels terug op een zeer geslaagde dag met een enorme opkomst! Bijna 3.000 mensen mochten we verwelkomen in de kas, wow! Iedereen heel erg bedankt voor jullie komst! Ook willen we al onze enthousiaste medewerkers bedanken voor jullie inzet, super!

Op onze Facebook pagina hebben we de foto’s van deze dag geplaatst, wie weet kom je jezelf nog tegen! Klik hier op om direct naar de fotomap op Facebook toe te gaan

Hieronder een kleine impressie

Karin