Ogreen planten op het LINDA.festival

folder_openblog, vlog

VLOG ~ Ogreen planten op het LINDA.festivalLINDA.festival 2

In het weekend van 14 en 15 mei heeft Linda de Mol haar allereerste festival gehouden. Het festival vond plaats op het Hembrugterrein in Zaandam. Alles op het gebied van mode, beauty, innovaties en lifestyle was hier te vinden.

Bij zoveel lifestyle horen natuurlijk ook planten! Daarom was Ogreen aanwezig met een pop-up store op de LINDA.markt. De boodschap van de werking van luchtzuiverende planten kon zo aan heel veel consumenten verteld worden. Leuk om met zoveel consumenten in gesprek te gaan!

Pop-up stores

Op het festival terrein en op de LINDA.markt stonden talloze pop-up stores, met hippe kleding en leuke accessoires. Maar zoals we van Linda gewend zijn was er naast veel gezelligheid, ook veel gekkigheid en originaliteit door diverse ludieke items op het festival. Zo kon je tijdens een sessie ‘Gymmen met Arie Boomsma’ aan de slag om een aantal effectieve oefeningen onder de knie te krijgen en voor een lipsyncbattle (denk aan James Corden) kon je in een Range Rover stappen. Een nummer uit de playlist kiezen en zingen maar! Door de video te delen maakte je kans op een weekend cruisen met een Range Rover. Helaas waren mijn zangkunsten niet goed genoeg!

Covershoot

Als je altijd al eens had willen schitteren op je eigen magazinecover, was dat nu de kans. Make-up artiesten maakte je op je mooist voor je eigen LINDA.covershoot. Je éven de bruid voelen kon ook! Geen plannen, maar altijd al stiekem eens een jurk willen passen? Dat kon bij de dames van een super leuk bruidsmerk, om daarna in die droomjurk over de catwalk te lopen en je door je vriendinnen te laten fotograferen.

Vernieuwend festival

Het grote podium op het buitenterrein vormde de centrale plek van het festival waar verschillende dj’s voor continu vermaak zorgden. Het podium was omringd door gezellige tenten met eten en drinken en diverse pop-up shops. In de LINDA.kookstudio zagen kijkers van LINDA.tv en 24Kitchen Miljuschka Witzenhausen de lekkerste gerechten maken. En allerlei technische snufjes waren te vinden op het Innovatieplein. Naast de LINDA.markt was er de Kofferbak Sale (ofwel rommelmarkt 2.0), waar je mooie vintage items op kon duiken uit de tofste bolides. Kortom, een vernieuwend festival waar ik vandaag het nuttige en het aangename kon combineren!

Karin

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Menu