Op naar 2017

folder_openblog

2017 begint goed! Pantone (*) heeft de kleur 15-0343 Greenery uitgeroepen tot de Pantone Color of the Year selection for 2017. Een teken dat de groene lifestyle ook komend jaar volop aanwezig zal zijn. Ook in het mode beeld zien we de groene trend nog prominent aanwezig. Veel winkels hebben planten in de etalages en laten hiermee de verbinding met de natuur terug komen.

Intenz Home

Een jaar geleden presenteerde we ons merk Intenz Home voor het eerst op de Flora Holland Trade Fair. We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan onze visie voor wat betreft de positionering van dit merk. Alles vanuit onze 4 thema’s: duurzaamheid, gezondheid, vernieuwing en verrassing.

We willen jullie laten zien dat groene planten heel goed passen in de huidige lifestyle. Huizen, kantoren en scholen zijn tegenwoordig zo goed geïsoleerd dat het ongezond is als het om schone lucht gaat. Planten zetten CO2 om in zuurstof en filteren schadelijke stoffen uit de lucht. Planten dragen actief bij aan onze gezondheid, ons welbevinden en ons concentratievermogen!

We hebben jullie afgelopen jaar al verteld dat planten niet alleen leuk, maar ook nog eens goed zijn voor je leefomgeving. Dit jaar gaan we dat verder uitbouwen. We gaan deelnemen aan bloemisten- en consumentenbeurzen en actief ons Intenz Home assortiment onder de aandacht brengen met Intenz on Tour. Hiervoor krijg ik ook versterking van collega’s! Houd onze socials de komende tijd in de gaten.

intenz-home-6

Social Media

Op welke socials zijn we te vinden?

  • Op onze website Intenz Home posten we geregeld blogs of vlogs over zaken waar we mee bezig zijn en gaan we nog meer ‘plant stories’ plaatsen met informatie over de bijzondere planten die we telen.
  • Op onze website is ook een webshop waarop planten online besteld kunnen worden
  • Op Facebook posten we informatie over ons bedrijf.
  • Op LinkedIn communiceren we zakelijke ontwikkelingen
  • Via het Instagram account Intenz Home inspireren we op het gebied van lifestyle

Dit jaar is een eerste start gemaakt met een consumentenworkshop in combinatie met een consumentenpanel. We hebben veel leuke reacties gehad en de vraag om een vervolg hierop. Als er ideeën of suggesties zijn horen we die natuurlijk ook graag!

De samenwerking op het gebied van duurzaamheid met Benefits Of Nature wordt uitgebreid met deelname in de Raad van Advies. Onze klanten vragen om transparantie en verlangen dat de bedrijfsvoering duurzaam is en daar dragen we graag aan bij.

Een goed jaar toegewenst!

PS gaaf hé de foto’s in deze blog! Ze zijn allemaal gemaakt door blogger Wonen bij Chantal

We hebben ook een vlog gemaakt over onze plannen voor 2017:

(*) Pantone is een bedrijf dat kleurcoderingen publiceert. De coderingen, zoals PMS 200 (‘Pantone Matching System’), zijn een eenduidige afspraak tussen alle partijen in een ontwerp- en productieproces (bijvoorbeeld ontwerper, textielleverancier en drukker).

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Menu