06
nov

Our World Of Plants

Our World Of Plants

Tijdens de Flora Holland Trade Fair stond Waterdrinker een week lang in het teken van Our World of Plants! Dé internationale sierteelt handelsbeurs waar innovaties, zowel op productniveau als conceptueel, te zien zijn.

Cash & Carry

Dit jaar werd de hele Cash & Carry omgetoverd tot een festivalterrein met inspirerende presentaties, vernieuwende concepten en natuurlijk de prachtigste producten.

Make-over

De stand van Waterdrinker was opgedeeld in twee onderdelen: Het huis bestaat uit een woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer, die op extreme wijze in de ‘make-over’ zijn gegaan met bloemen en planten. Veel van wat hier te zien is sluit aan bij de tweede editie van Green Gallery, het magazine van Bloemen Bureau Holland.

 

Conceptstore

In de conceptstore kon je vervolgens zien hoe je de concepten uit het huis kunt vertalen naar de winkelvloer. Hierbij gaat het niet alleen om bloemen en planten, maar ook om nieuwe combinaties. Denk hierbij aan een samenwerkingsverband aangaan met andere ondernemers. In de conceptstore werd dit jaar samengewerkt met een barista, een barbier en een aantal jonge designers.

Jungle

Waterdrinker laat zien wat er allemaal mogelijk is met planten, je waande je hier echt in de jungle! Als plantenliefhebber kon je hier veel inspiratie opdoen en het was ook leuk om te zien dat er veel planten van ons bedrijf stonden!

Vol inspiratie en met een lange wish-list van de planten die we wilde hebben keerden we weer terug naar huis.

Karin

Our World OF Plants (8) - small