Our World Of Plants

folder_openblog

Tijdens de Flora Holland Trade Fair stond Waterdrinker Aalsmeer een week lang in het teken van Our World of Plants. Dit jaar werd de hele Cash & Carry omgetoverd tot een festivalterrein met inspirerende presentaties, vernieuwende concepten en natuurlijk de prachtigste producten waardoor de internationale sierteelt innovaties op zowel productniveau als conceptueel te zien waren.

Make-over

Waterdrinker was opgedeeld in twee onderdelen: Het huis bestond uit een woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer, die op extreme wijze in de ‘make-over’ waren gegaan met bloemen en planten. Je kon zien wat er allemaal mogelijk is met planten, je waande je echt in de jungle! Veel van wat hier te zien was sloot aan bij de tweede editie van Green Gallery, het magazine voor bloemisten en designers van Bloemen Bureau Holland.

In de Concept Store kon je vervolgens zien hoe je de concepten uit het huis kunt vertalen naar de winkelvloer. Hierbij gaat het niet alleen om bloemen en planten, maar ook om nieuwe combinaties. Denk hierbij aan samenwerkingsverbanden aangaan met andere ondernemers. In de Concept Store werd dit jaar samengewerkt met een barista, een barbier en een aantal jonge designers. Je waande je echt in een omgeving vol inspiratie en door de praktische voorbeelden kon je als bezoeker er zelf jou eigen invulling aan geven.

Over Waterdrinker Aalsmeer

Al meer dan 40 jaar werkt Waterdrinker Aalsmeer eraan om planten toegankelijk te maken voor zo veel mogelijk mensen. Waterdrinker is inmiddels uitgegroeid tot een Cash & Carry voor bloemisten en streeft ernaar een gelukkige en gezonde leefomgeving met bloemen en planten te creëren. Met als doel dat steeds meer mensen het belang van groen in hun omgeving gaan inzien. Een onderscheidend assortiment kan alleen in nauwe samenwerking met veredelaars en kwekers worden gewaarborgd. Hierin investeert Waterdrinker continu, zodat het totale assortiment blijft innoveren. Innovatie gebeurt niet alleen in assortiment, maar ook in toegevoegde waarde, service en nieuwe samenwerkingsverbanden. Dit heeft ertoe bijgedragen dat Waterdrinker is uitgegroeid tot een ketenplatform en kenniscentrum, waar ideeën en kennis samenkomen.

Als plantenliefhebbers konden we hier veel inspiratie opdoen en het was ook leuk om te zien dat er veel planten van ons bedrijf stonden!

Vol inspiratie en met een lange wish-list van de planten die we graag wilde hebben keerden we weer terug naar huis…

 

Our World OF Plants (8) - small

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Menu