Planten vs Interieur

folder_openblog

We hebben een leuk nieuwtje! We zijn een samenwerking aangegaan met een gloednieuw meubelmerk: Mattz! Waarom nu een samenwerking met een branche vreemd merk? Omdat wij aan interieur liefhebbers willen laten zien wat je met planten kan doen! Ons bedrijf ontwikkelt veel leuke concepten die we willen testen en waarover we graag in gesprek gaan met consumenten. Planten zijn namelijk veel meer dan alleen een mooie aanvulling op het interieur. Planten brengen leven en maken mensen blij en gezond.

INTENZ® Concept Store

Binnen ons bedrijf hebben we flink geklust aan onze INTENZ® Concept Store, waar naast plantenconcepten de meubels en accessoires van Mattz te bezichtigen en te koop zijn. We willen namelijk onze gezamenlijke passie voor interieur delen en zijn vanaf maart iedere zaterdag open geweest. We hebben veel leuke reacties gehad en mooie gesprekken gevoerd, en zullen na de zomervakantie weer open zijn voor consumenten.

Iedere zaterdag open van 10 tot 12.30 uur

In onze INTENZ® Concept Store presenteren we de laatste ontwikkelingen op het gebied van onze planten. Consumenten kunnen bij ons terecht met vragen, want ook als je geen groene vingers hebt zijn planten een aanvulling in je interieur. We merken dat de verbinding met de natuur meer dan ooit leeft en willen daarover in gesprek met de consument die onze planten koopt.

Over Mattz

Als wereldreiziger komt Mattz in alle delen van de wereld, maar aan Azië heeft hij zijn hart verpand. De mensen, het klimaat en de diversiteit aan smaken uit de keuken. Maar ook de meubels en decoratie ademen een rijke geschiedenis van zowel koloniale tijden als provinciale stijlen. Neem daarnaast de adembenemende natuur in dit continent en je snapt waarom wij deze unieke samenwerking aan wilden gaan!

Mattz gaat een aantal keer per jaar naar het bijzondere India, waar hij diverse werkplaatsen bezoekt, op zoek naar meubels die van toegevoegde waarde zijn voor Mattz. Het mooie van Indiaas antiek is de mix van Azië met Engelse koloniale invloeden. De prachtige meubels worden met de hand afgewerkt, op de ouderwetse manier met handgereedschap en met oog voor detail! Ieder item is van zware kwaliteit en uniek. Er wordt namelijk maar één exemplaar van gemaakt.

Vakmanschap en oog voor detail

Naast passie voor interieur hebben we nog meer overeenkomsten! Vakmanschap en oog voor detail. Binnen onze kwekerij werken we dagelijks aan het telen en verwerken van onze luchtzuiverende planten. Consumenten krijgen steeds meer belangstelling voor een zuivere, schone lucht en de rol die verschillende kamerplanten daarbij kunnen vervullen. Wij kunnen hier met onze planten een wezenlijke bijdrage aan leveren. Dit doen we door te vertellen over wat planten voor je kunnen betekenen. De kwaliteit van de binnenlucht, zoals in de huiskamer, kantoor en klas is van groot belang voor onze gezondheid, fitheid en welbevinden.

Geregeld staan in onze INTENZ® Concept Store nieuwe collector’s items van zowel Intenz Home als van Mattz die we van onze reizen meenemen, want er zijn nog steeds mooie streken waar veel planten en meubels nog onontdekt zijn! Planten en meubels met een geschiedenis en een verhaal, kortom een mooie verbinding in de groene lifestyle. Want een huis is pas een thuis wanneer je er echt tot rust kan komen.

Beleving

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan naar onze INTENZ® Concept Store en beleef de sfeer. Even met je hand over het houtsnijwerk, je verbazen over de bijzondere groeiwijze van een plant, het openzwaaien van een deur van een robuuste kast, het mooie glaswerk dat we aan de planten toevoegen, de geur van het hout… even waan je je in de mysterieuze atmosfeer van Azië.

Graag tot ziens in onze INTENZ® Concept Store!

Oudendijkseweg 5, Woubrugge

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Menu