Ranking the Grower 2020

folder_openblog

De redactie van KAS magazine zet jaarlijks ondernemers in onze mooie sector in de spotlights. Lange tijd was het onzeker of de jaarlijkse telersverkiezing ‘’Ranking the Grower’’ wel door kon gaan.

Vanwege corona lag de focus binnen de sector lange tijd elders en een groot event leek al helemaal niet meer mogelijk. Om tuinbouwbedrijven toch een positieve vibe te geven in deze rare tijd en hen in het zonnetje te zetten, werd besloten de verkiezing toch door te zetten.

Ons bedrijf was een van de genomineerden die kans maakte op de titel:

‘Meest Ondernemende Teler van 2020’

De geselecteerde kwekers moesten een hele lange vragenlijst invullen waarna een vakjury, bestaande uit vertegenwoordigers uit de sector, zich boog zich over alle 70 geselecteerde kwekers. Zij  kwamen tot een ranking in drie categorieën: groenten, potplanten en bloemen.

Gisteravond werden wij overvallen door een feest-bus met dj, muziek, een live spelende saxofoniste, discolampen en een confettikanon, welke een spetterend privé optreden verzorgde. Uit handen van uitgever Jacco Strating van KAS Magazine ontvingen we de uitslag van deze ranking. We zijn 3e geworden!! Wat ons een mooie award en oorkonde opleverde.

Daarnaast was er ook taart om met de medewerkers te delen. Want wij kunnen dit allemaal uiteraard niet zonder de mega inzet van onze trouwe medewerkers!! Hen willen we bedanken voor hun dagelijkse inzet en enthousiasme!!

KAS magazine bedankt voor deze mooie prijs! Super leuk deze positieve vibe!

Wij willen de andere winnaars feliciteren met hun prijzen! Hieronder de uitslagen:

POTPLANTEN:
1. Fachjan
2. Vilosa
3. VDE Plant

BLOEMEN:
1. Arcadia Chrysanten
2. LG Flowers
3. Van Veen Gerbera
4. Beyond Chrysant
5. Lugt Lisianthus

GROENTEN:
1. Duijvestijn Tomaten
2. Schenkeveld Tomaten
3. Van den Berg Paprika’s

Tags: , , , , , , , , , ,

Related Posts

Menu