Romeo Sommers

folder_openblog

Van 23 t/m 29 november was de 18e editie van de Margriet Winterfair. In de Brabanthallen begonnen de feestdagen letterlijk al in november! De mooiste en meest verrassende shops waar je de leukste spullen kunt shoppen waren hier te vinden. Denk aan de laatste decoratietrends, de mooiste kerstoutfits, en de lekkerste recepten. Met meer dan driehonderd stands was alles aanwezig om tijdens de feestdagen op elk gebied te stralen.

Groene inspiratie

Uiteraard kwamen wij voor de groene inspiratie! Romeo Sommers gaf met zijn bedrijf Green Your Day zeven dagen lang groeninspiratie op een grote prominente plek middenin de Winterfair. Een inspirerende plaats waar Romeo de laatste groene trends toonde. En omdat je samen sterker staat dan alleen, werkte Green Your Day tijdens de Margriet Winter Fair met meerdere partijen samen, waaronder Air So Pure en Intenz Home.

Jungle Room met Air So Pure planten

Als trendwatcher & groenstylist zit Romeo bovenop de diverse trends om ons heen. Er was een jungle room gemaakt waar bezoekers even tot rust konden komen. Dit wordt ook wel Plant Bathing genoemd en is dé nieuwe wellness-trend uit Japan. Daar wordt het ‘Shinrin-yoku’ genoemd, letterlijk betekend dat ‘baden in het bos’. Even weg van de drukte, heerlijk tussen al dat groen met vogel geluiden op de achtergrond. Hier kwam je echt tot rust!

Iedereen heeft groene vingers

Romeo is een man met een missie. Hij wil consumenten prikkelen en aanzetten tot vernieuwing in het gebruik van groen. Middels demonstraties en dagelijkse gratis workshops heeft Romeo de bezoekers laten ervaren dat je zelf heel eenvoudig met planten en bloemen de mooiste creaties voor je woonkamer, terras of balkon kan maken. Maar ook hoe je je plant onderhoud en nog meer kneepjes van het vak. Iedereen heeft groene vingers, daar is Romeo van overtuigd.

Laat je inspireren

Tijdens de Margriet Winterfair heeft Romeo diverse trendlezingen gegeven over wat de groene (kerst)trends voor 2019 zijn. Maar ook liet hij zien wat er op het moment aan de hand is in de wereld. Dat de mensen veel behoefte hebben aan rust en groen om zich heen in deze drukke tijden met veel prikkels. Doordat er meer bekend wordt over de luchtzuiverende werking van planten neemt de vraag naar planten in je leefomgeving toe. De Margriet Winter Fair trok 80.000 bezoekers, mooi om daar onze gezamenlijke groene boodschap te vertellen! Bedankt voor de fijne samenwerking Romeo & Maartje!

De foto’s zijn oa gemaakt door Martine van der Moolen photography

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Menu