rootz.plus

folder_openblog

Clusia rosea Princess wortelt zich bij Corpus, reis door de mens

Eindelijk gaan we live met onze start-up: ROOTZ.PLUS. Met ROOTZ.PLUS brengen we geluk en gezondheid bij mensen die houden van een gezonde lifestyle. Dat doen we door meer te vertellen over de luchtzuiverende eigenschappen van de Clusia rosea Princess. Luchtkwaliteit neemt in een gezonde leefstijl een belangrijke plaats in en daarop inspelend willen we met ROOTZ.PLUS het bewustzijn van het belang van planten in de leefomgeving vergroten.

De luchtzuiverende werking van planten is een uniek proces. Een voorbeeld van een goede luchtzuiverende plant is de prinses van de regenwouden, de Clusia rosea Princess. Deze natuurlijke luchtverfrisser neutraliseert schadelijke stoffen door ze op te nemen met haar bladeren en ze in haar wortels weer af te breken. Ze verbetert ook nog eens de luchtvochtigheid door haar regulerende verdampingsproces. Een paar van deze groene, natuurlijke zuiveraars zijn al in staat het leefklimaat in een woonkamer of kantoor te verbeteren. Op steeds meer plaatsen, zowel binnen als buiten, komt er aandacht voor groen.

De luchtzuiverende planten van ROOTZ.PLUS zijn niet te koop bij de traditionele verkoopkanalen van planten maar zijn alleen te koop op bijzondere plekken die passen bij ROOTZ.PLUS.

CORPUS ‘reis door de mens’

Wat is er mooier dan van start te gaan met ROOTZ.PLUS door een samenwerking met Corpus, reis door de mens! Huub Lazarom (directeur Corpus) en zijn team verrassen de bezoekers van Corpus in Oegstgeest vanaf nu in de centrale hal met een spectaculaire groene wand vol met luchtzuiverende Clusia rosea Princess.

We vertellen over deze prinses van de regenwouden, dat het een natuurlijke luchtverfrisser is en schadelijke stoffen neutraliseert door ze op te nemen met haar bladeren en ze in haar wortels weer af te breken. Ze verbetert ook nog eens de luchtvochtigheid door haar regulerende verdampingsproces. De Clusia rosea Princess van ROOTZ.PLUS is hier ook te koop.

De educatieve attractie Corpus ‘reis door de mens’ biedt al 10 jaar een unieke ervaring aan zijn bezoekers door ze te laten beleven hoe het menselijk lichaam precies werkt en hoe belangrijk veel bewegen, verantwoord eten en gezond leven zijn.

CORPUS is daarnaast ook de thuisbasis van het CORPUS Congress Centre, waar tal van conferenties en evenementen worden georganiseerd op het gebied van bijvoorbeeld gezondheidszorg, sport en voeding. Ook deze mensen komen in aanraking met de luchtzuiverende wand.

 

De geneeskrachtige werking van planten is al sinds mensenheugenis bekend. Vooral in levende lijve dragen zij ook hun steentje bij aan onze gezondheid: kinderen leren beter in van groen voorziene, zuurstofrijke klaslokalen, hun ouders presteren veel beter in kantoorruimten waar veel planten aanwezig zijn en natuurlijk is in ziekenhuizen een gezond leefklimaat enorm belangrijk!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Menu