06
feb

rootz.plus

 

Eindelijk gaan we live met onze start-up: rootz.plus

Met rootz.plus brengen we geluk en gezondheid bij mensen die houden van een gezonde lifestyle

Dat doen we door meer te vertellen over de luchtzuiverende eigenschappen van de Clusia rosea Princess

Wat is er mooier dan van start te gaan door een samenwerking met Corpus, reis door de mens!

De bezoekers van Corpus in Oegstgeest worden vanaf nu in de centrale hal getrakteerd op een spectaculaire groene wand vol met luchtzuiverende Clusia rosea Princess.

Deze prinses van de regenwouden is een natuurlijke luchtverfrisser en neutraliseert schadelijke stoffen door ze op te nemen met haar bladeren en ze in haar wortels weer af te breken. Ze verbetert ook nog eens de luchtvochtigheid door haar regulerende verdampingsproces.

De geneeskrachtige werking van planten is al sinds mensenheugenis bekend. Vooral in levende lijve dragen zij ook hun steentje bij aan onze gezondheid: kinderen leren beter in van groen voorziene, zuurstofrijke klaslokalen, hun ouders presteren veel beter in kantoorruimten waar veel planten aanwezig zijn en natuurlijk is in ziekenhuizen een gezond leefklimaat enorm belangrijk! De educatieve attractie Corpus ‘reis door de mens’ biedt al 10 jaar een unieke ervaring aan zijn bezoekers door ze te laten beleven hoe het menselijk lichaam precies werkt en hoe belangrijk Veel bewegen, Verantwoord eten en Gezond leven zijn.