Seasonal TradeFair 2020

folder_openblog

De Trade Fair in Naaldwijk was dit jaar een beurs om niet snel meer te vergeten..

Daags voor de beurs van Royal Flora Holland werd bekend dat het Corona virus wat 31 december 2019 in China geconstateerd was ook via Italië richting Nederland trok. Hierdoor haakte een aantal klanten en kwekers af voor deze beurs.

Wij kozen ervoor om wel op de beurs aanwezig te zijn en de adviezen van de RIVM op te volgen. Gesprekken met elkaar aangaan door afstand te houden en geen handen te schudden. Een vreemde gewaarwording, maar wel noodzakelijk om zo het virus buiten te houden. De beurs was rustig, maar toch kijken terug op een geslaagde beurs met goede gesprekken omdat we nu net wat meer tijd hadden voor elkaar.

Geluk en gezondheid is tenslotte wat de Sierteelt voor mensen doet! Onze mooie sector heeft goede luchtzuiverende planten én bloemen die je blij maken! Laten we het daarom met elkaar thuis gezellig maken in deze onzekere tijd! Planten geven rust en maken mensen tevreden en gelukkig en zorgen daarbij voor frisse lucht. Wel zo lekker in deze tijd dat we noodgedwongen veel tijd thuis moeten blijven!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Menu