Store experience

folder_openblog

Geregeld zet Waterdrinker Aalsmeer hun kwekers in “the spotlights”. In de maand augustus en september is er een toffe presentatie van onze Intenz Home collectie bij het Green Trade Center van Waterdrinker Aalsmeer te zien.

Waterdrinker Aalsmeer speelt hiermee in op de huidige tendens waarin klanten steeds meer op zoek zijn naar beleving, kennis en inspiratie. Waterdrinker bied met het Green Trade Center een complete “store-experience” aan.

Bijeenkomsten vinden wekelijks plaats en hebben als doel innovatie, inspiratie en kennis met elkaar te delen. Het Green Trade Center dient voor klanten als inspiratiebron om consumenten te bewegen meer met bloemen en planten te doen.

Groen is onze ‘oer’ mode

Steeds meer onderzoek toont aan dat wij ons van nature gelukkig voelen als we omringd zijn door een natuurlijke setting. De naam van deze wetenschap is biofilie: de  liefde die wij van nature voelen voor alles wat natuurlijk is. Uitzicht op groen of water maakt mensen rustig. Het gebruik van natuurlijk (dempend)e materialen maakt dat we ons thuis voelen. We voelen ons niet alleen beter in de natuur en in natuurlijk aandoende omgevingen, we blijken ook sneller te herstellen, beter te presteren, creatiever te zijn en… in natuurlijke omgevingen meer te besteden.

Als bloemisten en andere kopers bij Waterdrinker Aalsmeer met ons willen sparren over het assortiment van Intenz Home is er de mogelijkheid af te spreken in het Green Trade Center, laat het ons gerust weten!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Menu