Trade Fair Aalsmeer

folder_openblog

Flora Holland Trade Fair

Edwin en Bas zijn klaar voor de Flora Holland Trade Fair! Deze grote beurs wordt altijd begin november gehouden in de bloemenveiling van Aalsmeer en is één van de belangrijkste beurzen voor de bloemen- en plantensector.

Deze handelsbeurs is het inspiratie en relatie evenement voor bloemisten en vakhandel en dé plaats waar de internationale sierteelt samen komt, om te netwerken en om kennis en inspiratie op te doen. Kwekers en veredelaars uit binnen- en buitenland presenteren hun aanbod en tonen de nieuwste productontwikkelingen en concepten.

 

Intenz Home®

Wij willen ons merk Intenz Home steeds meer laden. Daarom wilde we een stand die anders is dan anders, om te laten zien dan onze planten in de lifestyle van nu passen. Edwin heeft de afgelopen tijd een mooi plan uitgewerkt, en dit is het resultaat, een sfeer kamer met voorbeelden van hoe je planten kunt stylen. Van zit hoek, tot tafel decoratie, tot aan een buiten keuken.

Nieuwe items

Nieuwe items in de stand zijn de Limited editions van de Mangrove plant: Philodendron atom en de Alocasia stingray, Alocasia Stingray, Peperomia Rain Drop, Crispy Wave, Emina Dragon Tail. Er kwamen veel reacties op de nieuwe aanvulling op ons assortiment en veel vragen over de planten die we op water aanbieden.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Menu