TuinZaken Retail Award

folder_openblog

De TuinZaken Retail Awards vormen binnen de tuincentrumbranche als de belangrijkste onderscheidingen.

Vernieuwing was de rode draad tijdens het juryberaad dat haar oordeel velt over verrassend vernieuwende collecties en concepten en de meest bijzondere of meest duurzame innovaties bij de leveranciers. Tevens spelen aspecten als prijs-kwaliteitverhouding, logistiek en service een belangrijke rol en is gekeken naar de nieuwe opkomende namen in de branche.

De zes TuinZaken Product Awards 2019 zijn toegekend aan:

  • Sempergreen (Groen buiten),
  • VDE Plant (Groen binnen)
  • Coen Bakker Deco (Inrichting en sfeer indoor)
  • Elho (Inrichting en sfeer outdoor)
  • Pokon Naturado (Tuinonderhoud en -gereedschap)
  • Edgard & Cooper (Dierenartikelen)

Het jury rapport over onze concepten luid als volgt:

In deze tijd van Instagramhypes is VDE Plant een opvallende speler met innovatieve producten en goede concepten. Een succesvolle nieuwe trend is hydroponie. Hierbij laat je planten – zonder aarde – bewortelen en groeien in water. Vijf jaar geleden is binnen plantenmerk Intenz gestart met Clusia Princess op water, nu zijn er ook andere planten in diverse cilinders en vazen en al dan niet met houten standaards en ledverlichting. De natuurvriendelijke, kartonnen verpakking maakt het tot een fraai cadeau. ‘Een duidelijk concept – uiteindelijk zijn dat wel de dingen die scoren in de winkel.’

Jury

De TuinZaken Retail Awards 2019 zijn toegekend door een twaalfkoppige vakjury bestaande uit: Peter Admiraal (Ranzijn tuin & dier), Patrick Coppelmans (TC Coppelmans Nuenen), Peter Paul Kleinbussink (Intratuin), Marcel Koene (TC De Carlton), Ruud Ottenhof (TC Osdorp), Bart Renkens (TC Leurs), Joke Schalk (Life&Garden Etten-Leur), Peter Stox (bijSTOX), Hendrik Vreeman (Intratuin Deventer), Brenda Horstra (Tuinbranche Nederland), Anita Meuleman (TuinZaken) en Tjeerd Posthumus (TPK Media & Events).

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Menu