VDE plant 70 jaar

folder_openblog

Ja, je leest het goed! VDE plant bestaat dit jaar 70 jaar. Om dat te vieren hebben we een magazine uitgebracht waarin we een stukje terugblikken in de geschiedenis, maar vooral vooruit kijken naar de toekomst.

Allereerst een woord van dank aan onze medewerkers

Zonder hen zou ons bedrijf niet gekomen zijn waar we nu staan. Net zoals ieder bedrijf heeft ook ons bedrijf te maken gehad met mindere periodes. Dankzij de veerkracht die iedereen liet zien zijn we er door heen gekomen. Dit geld ook voor onze toeleveranciers, door het wederzijdse vertrouwen werken we met de meeste toeleveranciers al zo’n 30 jaar samen (en soms zelfs langer). Ook hen bedanken we voor het vertrouwen!

Dan nu een korte terugblik

VDE staat voor Van Der Eijk, de achternaam van de oprichters van ons mooie familiebedrijf. Onze opa is gestart met het telen van groenten. Na een aantal jaren is hij overgestapt naar snijbloemen (freesia en amaryllis). Toen Teun (onze vader) en zijn broer Bert in de zaak kwamen is er overgeschakeld naar potplanten. Dit is begin jaren 80 geweest. Inmiddels staan wij, de derde generatie, Karin en Edwin van der Eijk aan het roer. Dat doen we samen met compagnon Hein Visser. Hein is sinds zijn 18e werkzaam bij ons bedrijf, dus met recht een familie bedrijf!

Onze gezamenlijke passie voor groene kamerplanten zit diep. In het magazine willen we jullie meenemen in die passie. Want niet alleen zijn planten in hun eindeloze variëteit en schoonheid fantastisch om naar te kijken, planten dragen vooral ook bij aan een gezond en prettig leven.

Op naar de toekomst!

Ons motto? Green Life, Happy Life! Ondernemen gaat om kansen creëren en mogelijkheden zien en pakken. Wij zijn ervan overtuigd dat in de groene wereld van de kamerplant nog heel veel ontdekt kan worden. We zetten vol in op innovatie, inspiratie en lifestyle. Gezond leven staat meer dan ooit in de belangstelling van de consument. En met reden! Want groen, gezondheid en een goede sfeer zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden!

We hebben dit jaar onze kantine gerestyled en met het toffe meubelmerk Mattz een Concept Store ingericht! Vanaf 1 september is de Concept Store weer open voor consumenten. Iedere zaterdag van 10.00 tot 12.30. Graag tot ziens!

Intenz Home

In het magazine maak je kennis met het nieuwe VDE plant. Na jaren van selectie hebben wij onze exclusieve plantensoorten samengebracht onder Intenz Home®, ons eigen merk dat staat voor botanische creativiteit én gezonde groene planten. De producten zijn vernieuwend, exclusief en karaktervol. Kortom, planten waarmee iedere bloemist en retailer zich kan onderscheiden. Dit merk willen we steeds meer uitdragen en wij hopen dat het lezen je inspireert tot nog meer groene keuzes! Het magazine is voor iedereen en op te halen op ons hoofdkantoor aan de Oudendijkseweg.

Hein, Edwin, Karin

Directie VDE

 

Het magazine is met veel enthousiasme gemaakt en uitgegeven door Great Magazines Amsterdam. De fotografie is verzorgd door Marco van Ammers

https://issuu.com/greatmagazines/docs/vde_72dpi

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Menu