Vitamine plant voor mannen

folder_openblog

Bloemen bureau Holland verzorgt de consumenten promotie van bloemen en planten in diverse Europese landen. In het najaar lanceerden zij de campagne Vitamine plant voor mannen op mooiwatplantendoen.nl

Waarom mannen planten in huis moeten hebben?

Het nuttige en het aangename. Een plant maakt je huis levendiger en zorgt voor kleur. Geeft je extra zuurstof als je brak bent. Hij vermindert stress. Hij kent zijn plek als er iemand langskomt. Laat je met rust als je aan het gamen bent. Een plant snapt je. Geduldig wacht hij tot je thuiskomt. Hij schudt eens met zijn bladeren en groeit tevreden als je hem verzorgt. Geen fragiel getut, maar stoere of zeldzame mannenplanten.

Oproep

Omdat wij deze campagne zo leuk vonden deden we een ludieke oproep: “Ben jij een echte vent? Zo één met hippe planten in huis?! Stuur ons een foto van jou met je favoriet”. Dat planten niet alleen voor vrouwen zijn bewijzen deze mannen wel!

Ook is er door onze klanten Hamiplant en VidaVerde een promofilmpje van gemaakt welke te zien was op de IPM plantenbeurs in Duitsland.

Planten maken aantrekkelijk

Planten creëren rust in je huis en maken de boel Zen. Zodat je zelf weer wat extra leven in de brouwerij kunt brengen. Planten in huis maken je dus aantrekkelijker. Want een plant heb je niet alleen voor jezelf. Met een plant laat je zien dat je iets in leven kunt houden, dus weet je moeder dat het wel goed komt met je. Daarnaast doet deze milde vorm van zorgzaamheid menig vrouwenhart op hol slaan. Aan jou dus de belangrijke taak om de mooiste vrouwen mee te laten genieten van jouw groene-oase-liefdesnest.

Genoeg redenen dus om als lekker zorgzaam type een plant in huis te hebben! En waarschijnlijk blijft het niet bij één…

Mannen, wat is jullie favoriet?

 

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Menu