vtwonen&design 2015

folder_openblog

Woonbeurs

De Woonbeurs bestaat sinds begin jaren negentig en is uitgegroeid tot de grootste beurs van Nederland op het gebied van wonen. Je vindt er alles voor in en rondom het huis en op het gebied van bijvoorbeeld meubels, verlichting, slapen, vloeren, muren, decoratie, enzovoorts.

Tegenwoordig heeft het evenement de naam vtwonen & Design Beurs en richt zich niet alleen op de inrichting van huizen, maar je treft er ook veel standhouders die de laatste ontwikkelingen presenteren op het gebied van bijvoorbeeld verbouwen.

vtwonen

De trend- en stijlbewuste consumenten kunnen inspiratie opdoen in de unieke, levensgrote huizen van vtwonen, Ariadne at Home en Eigen Huis & Interieur. Maar ook lezingen volgen of persoonlijk advies krijgen voor de bouw en verbouw van een huis en praktische oplossingen aangedragen krijgen voor iedere woonvraag.

Interieur

VDE plant was dit jaar samen met NTRLK interieurbeplanting te zien op deze beurs door het vtwonen huis aan te kleden met planten. Goed om te zien dat de interieurstylisten steeds vaker en steeds meer planten toevoegen aan het interieur.

Consumenten lijken zich ook steeds meer bewust van het feit dat planten goed zijn voor je gezondheid en echt een aanvulling zijn in je interieur. Op de beurs waren de luchtzuiverende planten van Ogreen ook te vinden, VDE plant is leverancier van dit merk.

Elk jaar bezoeken circa 70.000 mensen de vtwonen & Design Beurs, het grootste en leukste woonevenement van Nederland. We hebben ervaren en gezien hoe consumenten reageren op al het mooie groen in het vtwonen inspiratiehuis. Mogelijkheden genoeg om planten op een decoratieve manier neer te zetten! Volgend jaar zijn wij weer van de partij!

Groene groet!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Menu