vtwonen&design 2016

folder_openblog

Zagen we de groene lifestyle vorig jaar al meer terug op de VT wonen & design beurs, dit jaar is het een en al GROEN! Interieurstylisten hebben planten echt omarmd en laten zien dat het niet alleen mooi is ter decoratie, maar ook nog eens goed voor je leefomgeving. In bijna elke stand waren wel planten te vinden!adventure

Vorig jaar was het VT wonen huis al groots en inspirerend neergezet, maar dit jaar lieten we ons inspireren in een echt XXL huis, dat met maar liefst 672m2 bijna twee keer zo groot was!

XXL huis

Het VT wonen huis XXL was een bruisend hart op de beurs, vol levendigheid en bijzondere ontmoetingen. In het huis veel wooninspiratie, waarin natuurlijke materialen zoals beton, hout en staal de hoofdrol speelden. Het levend groen kreeg een plek in de aangrenzende tuin. Helemaal blij werden we van het feit dat ook enkele van onze planten in het huis terug te vinden waren! Bloemenbureau Holland en the Wunderkammer werkten onder andere mee om dit mooie project te realiseren. Om het VT wonen huis was een enorm terras, waar bezoekers de hele dag konden proeven en genieten van al dat waanzinnig mooie groen 😉

Op de foto hiernaast is een Adventure te zien. Leuk om deze mysterieuze planten hier tegen te komen!

Op de beurs waren de luchtzuiverende planten van Air So Pure en van Ogreen ook te vinden. Twee merken met bewezen luchtzuiverende planten. VDE plant is leverancier van planten aan beiden merken. In de hele stand van Karwei waren planten van Air So Pure te vinden. Karwei toonde dit jaar de interieurstijl “Boutique hotel” in een sfeervolle ruimte die omgetoverd was tot een soort Art Deco hotel, vol met handige tips voor thuis. Omdat smaken verschillen was een trendselectie gemaakt op basis van verschillende woonstijlen, de planten van Air So Pure pasten daar prima bij.

air-so-pure

ogreen

In deze blog hebben we natuurlijk alleen planten uitgelicht, maar er waren volop inspiratieruimtes, stands van de favoriete merken en partners van vtwonen en er was ook veel ontwerptalent te zien. Elk jaar bezoeken circa 75.000 mensen de VT Wonen & Design Beurs.

We hebben weer heel veel ideeën en mogelijkheden gezien om planten te integreren in jullie interieur!

Hier worden we echt blij van!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Menu