vtwonen&design 2017

folder_openblog

Wát een enerverende en groene week hebben we gehad!

Het begon met de opbouw van de vtwonen&design beurs, gaaf om al tijdens de opbouw te zien hoeveel groene planten er in de stands verwerkt werden! Ieder jaar weer meer groen op deze beurs! Hieronder de vlog van de opbouw.

De stand van Jasno shutters mochten we voorzien van onze Clusia princess en in de stand van Air So Pure planten hebben we met een enthousiast team de hele week veel geïnteresseerde consumenten over de waarde van luchtzuiverende planten verteld. Mensen hebben het super druk en willen in hun vrije tijd comfort en levend groen om zich heen. Zo komen zij tot rust en laden zich weer op. We merken dat steeds meer mensen zich bewust worden van deze groene lifestyle en meer willen weten over de werking van planten. De stand was ingericht door Intratuin Nederland, een mooie combinatie want zo konden we de bezoekers gelijk doorverwijzen naar verkooppunten waar Air So Pure te koop is.

Flexa stand

Een aantal van onze planten zijn ook gespot in de stijlkamer van blogger & designer My Attic. Zij decoreerde tijdens de beurs de ‘demo’ room in de Flexa stand! In de schilderkamer werd iedere dag live een andere kleur toegevoegd door Marij, consumenten konden aangeven wat hun favoriete kleur was.

Vtwonen had een enorm inspirerend huis gemaakt met 8 verschillende woon ruimtes, waar je ideeën kon opdoen. De styling teams hadden iedere ruimte een andere signatuur gegeven. Zo waren er in de zitkamer veel natuurlijke materialen gebruikt en aan de zitkamer zat een heuse art galery vast. Een unieke keuken, kleurrijke slaapkamer, stoere kinderkamer met zelf maak ideeën of handige indeel tips voor het tiny house. Ook was er een heus atelier waar overdag ook echt gewerkt werd.

Maar.. de tuinkamer was natuurlijk onze favoriet!! (op 2:42 in onderstaand filmpje). Deze groene oase was als een echt verlengstuk van je huis neergezet. Voor thuis weer nieuwe ideeën opgedaan, maar vooral heerlijk al dat groen. Het geeft sfeer én is goed voor je gezondheid! Hier krijg je echt energie van!! Of zoals vtwonen zegt: Wonen is ENJOY.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Menu