vtwonen&design 2018

folder_openblog

De vt wonen&design beurs brengt ieder jaar, bij de start van het woonseizoen, alle wooninformatie onder één dak. De mooiste merken, beste experts, nieuwste designs en meest verrassende ontwerpen. Het grootste en leukste woonevenement van Nederland vond in 2018 plaats van 2 t/m 7 oktober.

We bezochten dit jaar de vtwonen & design beurs met onze ‘groene’ bril, want we waren benieuwd naar hoe de groene lifestyle zich ontwikkeld. Ieder jaar zagen we het aantal planten in stands toenemen en deze tendens zet ook dit jaar nog steeds door. Mensen lijken zich steeds bewuster van de positieve eigenschappen van planten in hun leefomgeving!

We komen steeds minder vaak buiten, terwijl onderzoek aantoont dat tijd in de natuur doorbrengen juist je stressniveau verlaagt en je energie en creativiteit verhoogt. Dit kan eenvoudig door een stukje natuur in huis te halen en planten thuis neer te zetten. Planten in je interieur geeft sfeer én is goed voor je gezondheid. Je krijg er echt energie van! Mensen hebben het super druk en willen in hun vrije tijd comfort en levend groen om zich heen. Zo komen zij tot rust en laden zich weer op.

We zagen stands met planten en bloemen die de waarde daarvan vertellen aan de consumenten. De mensen die de vtwonen&design beurs bezochten namen ook de tijd om te luisteren naar wat planten en bloemen voor je kunnen doen. Op die manier blijven we de groene lifestyle voeden en ideeën geven om meer met planten en bloemen te doen!

Goed te zien dat steeds meer mensen zich bewust zijn van deze groene lifestyle,

en meer met planten gaan doen!

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Menu