Workshop plant in lamp

folder_openblog

Regelmatig krijgen we vragen over planten en of we ook workshops geven. Graag gaan we in gesprek met consumenten om te vertellen over onze planten. Er is namelijk zoveel leuks te vertellen!
Waarom zuivert een plant de lucht, hoe oud kan een plant worden en er zijn nog véél meer bijzondere verhalen!

Omdat de dagen weer korter worden en we meer in huis zijn hebben we de workshop plant in lamp gegeven. In onze urban jungle kantine vertelde we meer over de mierenplant ook wel myrmecodia genoemd. Daarna gingen we de kas in waar we met elkaar een plant in een lamp gemaakt hebben. De lamp kon naar eigen keuze gevuld worden met grond, steentjes, schelpjes en boomschors. De plant in de lamp vraagt minimale verzorging. En is handig voor mensen die graag groen in huis willen, maar niet echt groene vingers hebben!

Vooraf hadden we niet voorzien dat er zóveel aanmeldingen zouden zijn, geweldig!

Tijdens de workshop op ons bedrijf ontstond er een heel leuk gesprek met de dames van de Olmenhorst. Ze stelde de vraag of we de workshop ook bij hen op het mooie landgoed wilde geven. Super leuk!
Buiten was het koud en de fruitbomen in winterrust, maar binnen was het warm en gezellig! Erg leuk om zo’n enthousiaste groep dames (en dit keer ook een aantal mannen!!) meer te mogen vertellen over onze planten en wat planten voor je doen!

Toen de lamp gevuld was konden de deelnemers bij ons terecht voor vragen over planten, sommige hadden zelfs een foto van een plant meegenomen waar ze een vraag over hadden. Kortom een super leuke samenwerking!

Veel plezier met jullie lamp en namens het hele Intenz Home team gezellige kerstdagen toegewenst!

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Menu