Zalando Style Icons

folder_openblog

Flower Fashion in groen tijdens Zalando Style Icons Events

Tijdens de jaarlijkse Zalando Style Icons koos een modejury de winnaars van het Creative Content Icon en besliste het publiek samen met de jury wie de award voor Rising Style Icon en de hoofdprijs, Style Icon of the Year, kreeg.

Na eerdere bloeiende samenwerkingen tussen Zalando en LM Flower Fashion werd het modieuze bloemen- en plantenpromotie platform gevraagd voor een bijzondere styling van groene planten en groene bloemen. Hiermee bereikte de groentrend de modeinfluencers en werden er veel foto’s gedeeld via invloedrijke social mediapagina’s van de wanden met groene planten tot de hangende constructies van planten en tafeldecoraties tijdens het diner voorafgaand aan de awardshows.

Voor de Zalando Style Icons, heeft Zalando de meest getalenteerde fashion influencers van Nederland, België en Luxemburg in de prijzen gezet.

Amsterdam: In de monumentale kerk die nu als event locatie van Hotel Arena fungeert werden de Zalando Style Icons Event in Amsterdam uitgereikt. De award ceremonie werd gehost door Yara Michels en Kay Nambiar.
De winnaars van de Zalando Style Icons 2016 in Nederland zijn: Claire Cliteur, zij is de Style Icon of the Year en Nicole Huisman heeft de Rising Style Icon in de wacht gesleept. Ingrien Liu kon met haar artikel de jury overtuigen en werd beloond met de Creative Content Icon.

Antwerpen: Drie weken later werd het Zalando Style Icons Event in Antwerpen gehouden en werden tijdens een spannende award show, dat in het Felix Pakhuis in Antwerpen plaatsvond, de drie winnaars van de Zalando Style Icons 2016 aangekondigd.
Dit jaar is gekozen voor de top-level fashion influencers voor de categorieën: Style Icon of the Year, Rising stijlicoon en Creative Content Icon. Presentator Elodie Ouédraogo maakte de winnaars bekend: – in die volgorde – Annabel Pesant, Monica Ho en Emma Gelaude.

Voor beide events werden een diversiteit aan groene planten waaronder Monkey Mask, Philodendron, Asplenium, Nephrolepis, Areca en Coffea van VDE Plants / Intenz Home gestyled, maar ook groene Vanda planten van Anco pure Vanda, groene snij-Cymbidium van Hans van HVS Orchids, snij-Dracaena groen van kwekerij de Plaats en een selectie uit de plantencollectie van JM Plants waaronder Monstera en Calathea.
Voor de realisatie werd een flower fashionable team samengesteld bestaande uit Jelle Hoekstra, Machiel Bekker, Marion Verdegaal, Patrick Valk, Simone Swart- van Vugt en Peter van der Meij.

Zalando is een van oorsprong Duitse webshop voor schoenen, kleding en mode-accessoires. Het bedrijf is gevestigd in Berlijn en verkoopt aan klanten in Duitsland, Frankrijk, Nederland, België, Italië, Oostenrijk, Zwitserland, Engeland, Spanje, Zweden, Denemarken, Finland, Noorwegen en Polen.

antwerpen-zalando-style-icons-event-3

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Menu